DEPILACIJAKlasična depilacija ili depilacija šećernom pastom?

Klasična depilacija hladnim/toplim voskom je brz i jednostavan način uklanjanja neželjenih dlačica.Pogodna je za manje osjetljivu kožu koja nema sklonost iritacijama.Za razliku od šećerne paste, kod klasične depilacije dlačice bi trebale biti nešto duže (minimalno 5mm). Depilacija šećernom pastom ili takozvana Egipatska depilacija poznata već od doba Kleopatre i prikladna je za osjetljivu kožu sklonu iritacijama,kožu sklonu kapilarama te za osjetljiva područja tijela.
Samim tim bolji je izbor za ljetno razdoblje. Šećernom pastom mogu se ukloniti i kraće dlačice.Nakon uzastopnih depilacija šećernom pastom, dlačice postaju tanje i svjetlije.
Ukoliko postoji problem uraslih dlačica poželjno je između depilacija raditi piling kože.
Medjutim, kod određenim kožnih stanja i hormonalnih promjena jako teško se rješava pitanje uraslih dlaka i neželjenih pigmentacija koje potom zaostaju.
Svakako da je najbolje rješenje tada trajno se rješiti dlačica.
U našem centru radimo trajno uklanjanje dlaka Diodnim laserom koji je ugodniji i učinkovitiji od drugih laserskih metoda. Može se raditi i preko ljeta i pogodan i siguran je za sve tipove kože.
Konzultirajte se u našem centru što je za Vas najbolje i najpraktičnije.

Threading ili čupanje obrva koncem je stara metoda epilacije koja se koristila u Indiji u posebnim prilikama.

Najpreciznija je metoda jer linijom konca možemo točno odrediti koje ćemo područje depilirati, pa je lako izraditi savršen luk. Ako je potrebno, može se odstraniti samo jedna dlačica ili pak čitav red kako bismo dobili željeni oblik..

Obrve daju licu karakter stoga je važno da budu lijepo oblikovane..

U NAŠEM RADU KORISTIMO:
designklementgrgić

poweredbytobiesoft