DERMAPENUbrzani tempo, stres i razni vanjski čimbenici utječu na gubitak sjaja i mladenačkog izgleda kože. Dermapen terapija mikroiglicama je savršeno rješenje koje doskače izazovima današnjeg životnog stila tako da obnavlja kožu i time postižete svježiji izgled u svakoj prilici.

Tretmani s mikroiglicama potiču kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuju izraženost ožiljaka i strija.

Dermapen pomlađuje kožu prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju vertikalne ubode na koži pod kutem od 90 stupnjeva uzrokujući mikrooštećenja. Na taj način stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože, i tako se koža prirodnim procesom regeneracije pomlađuje.

Budući da kolagenim vlaknima i kapilarama treba vremena da se formiraju, preporučuje se strpljenje. Za prve rezultate tretmana potrebno je izdvojiti najmanje 28 dana, a sazrijevanje nove mlade kože traje i do par mjeseci nakon tretmana.

Dermapen terapija mikroiglicama je vrlo efikasna nekirurška metoda za uklanjanje bora i ožiljaka nakon kojeg ćete prirodno ojačati kožu i vratiti joj sjaj.

BROŠURE O ESTETSKIM TRETMANIMA:

U NAŠEM RADU KORISTIMO:
designklementgrgić

poweredbytobiesoft