INJEKCIJSKA MEZOTERAPIJAMezoterapija je procedura pri kojoj se posebno pripravljene revitalizirajuće tvari injekcijskom metodom ubrizgavaju u srednji sloj kože različitim tehnikama injiciranja. Dubina penetracije igle za mezoterapiju u kožu u pravilu je oko 2- 4 mm. Injekcijska mezoterapija ima osobito dobre učinke u rejuvenaciji kože.

Jedna od estetskih metoda koju je moguće primijeniti u svrhu postizanja prevencije starenja, primjerice ukoliko niste zadovoljni izgledom svoje kože jer je sivkasta, bez sjaja i s vidljivim sitnim borama.

U gornje slojeve kože ubrizgavaju se male količine vitamina, minerala, aminokiselina i/ili hijaluronske kiseline, dakle koži dajemo upravo ono što treba na mjesto gdje se to najbolje može iskoristiti. Preparati za mezoterapiju su izotonični, neutralnog pH i hipoalergeni.

Njome se poboljšava cirkulacija krvi u regiji u kojoj je aplicirana, što uz djelovanje samog mezoterapijskog pripravka vrlo brzo dovodi do povećane elastičnosti, boljeg tonusa i sjaja te zdravijeg i mlađeg izgleda. Djeluje i na epidermalnom i dermalnom nivou.

Može se vrlo uspješno kombinirati s drugim metodama pomlađivanja. Nakon nekoliko mezoterapijskih tretmana, ovisno o protokolu, koža izgleda svježe, sjajnija je i boljeg tonusa.

U terapiji održavanja, kako bi održali dobivene rezultate preporuča se učiniti tretman održavanja, ali u duljim vremenskim razmacima između njih, primjerice svakih nekoliko mjeseci prema dogovoru.

U našem centru nudimo Vam široku paletu mezoterapijskih proizvoda. Koristimo proizvode renomiranih proizvođača Dermaheal, Filorga, Cytocare i Ameson Mesotech Juliette Armand, a adekvatan proizvod odabiremo ovisno o problematici kože i željenom rezultatu.

BROŠURE O ESTETSKIM TRETMANIMA:

U NAŠEM RADU KORISTIMO:
designklementgrgić

poweredbytobiesoft