JULIETTE ARMANDZašto smo izabrali Juliette Armand profesionalnu kozmetiku?
Jako nam je bitno da je kozmetički preparat hipoalergen,dermatološki testiran,siguran i učinkovit,da ne sadrži štetne suptance poput mineralnih ulja,propilen glikola i parabena.
Volimo kozmetičko dermatološki pristup u rješavanju kožnih stanja i problema pa nam je bitna široka paleta proizvoda.

Zato je ova kozmetika postala naš prvi i jedini izbor.

Juliette Armand kozmetika sadržava 4 linije proizvoda.

Linija Elements sadržava proizvode za njegu kože lica i tijela i daje nam mogućnost da budemo kreatori tretmana poštujući trenutno raspoloženje i stanje kože

Skin boosters linija prava je revolucija u kozmetologiji. Ukoliko ne volite iglice tada je pravo rješenje jedan od skin boostera. Ako želite efekt botoxa, mezoterapije, blefaroplastike, kemijskog pilinga ili liposukcije odaberite jedan od alternativnih tretmana skin boosterima.

Medicinska linija Ameson prešla je liniju kozmetologije u kozmetološku dermatologiju i dala nam mnoge mogućnosti u preveniranju i liječenju određenih kožnih stanja.Razni kemijski pilinzi te mezoterapijski pripravci često su naš prvi izbor pri odabiru tretmana.

Sun film linija štiti i njeguje kožu lica i tijela od štetnih utjecaja sunca.Kemijski i fizikalni filteri i antioksidansi vrhunski štite kožu lica i tijela sprečavajući prodiranje UVA i UVB zraka te eliminirajući slobodne radikale,a dodani obojeni pigmenti neće zabijeliti lice i tijelo kao većina krema na tržištu već će se prilagoditi boji tena.

Nakon svakog profesionalnog tretmana u našem centru dobiti ćete preporuku za nastavak kućne njege Juliette Armand proizvodima.

U NAŠEM RADU KORISTIMO:
designklementgrgić

poweredbytobiesoft