KING SHAPE TRETMANI


Savršeno tijelo predstavlja lijepo oblikovano tijelo bez masnih naslaga i celulita, a njegovo ogledalo je čvrsta i glatka koža.
Da bi se postigla ta sinergija potrebno je djelovati na smanjenje obujma masnih stanica, mikrocirkulaciju i limfnu drenažu te učvrstiti vezivno tkivo.
King Shape uređaj kombinacijom više tehnologija dovodi do kompletnog rezultata.
Dualna kavitacija sa diodnim laserom putem istodobne dvojne frekvencije kavitacije(28 kHz i 40kHz) i lipolitičkog djelovanja diodnog lasera vrlo učinkovito smanjuje obujam, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.


Fenomen kavitacije je već desetljećima iskorišten u medicini, a u novije vrijeme svoju primjenu našao je i u kozmetici. Masno tkivo zbog svoje niske koherentnosti reagira eksplozijom masne stanice pri primjeni ultrazvučnih valova niskih frekvencija. Rezultat toga je redukcija masnih naslaga na tretiranom području ( 2-6 cm u samo jednom tretmanu ). Raspon rezultata ovisi o metaboličkoj sposobnosti jetre i dinamici limfnog sistema preko kojih se fragmenti masnih stanica metaboliziraju ( jetra ) i izlučuju iz organizma ( limfni sistem) te o stilu života i prehrambenim navikama klijenta.

Našlo se idealno riješenje za poticanje tih procesa putem king shapinga koji kombinira mehaničke rolere i vakuumski usis u sinergiji sa radiofrekvencijom i infracrvenim laserom. Zbog svog snažnog anticelulitnog učinka i osnažujući vlakna vezivnog tkiva, ove tehnologije su upotpunile proces ultrazvučne kavitacije u svrhu ljepše i zategnutije kože te lijepo oblikovanog tijela bez celulita.

King shape tretmani su idealno rješenje modernog vremena jer su ugodni, rezultati su vidljivi odmah i ne zahtijevaju vrijeme oporavka.

U NAŠEM RADU KORISTIMO:
designklementgrgić

poweredbytobiesoft