O TRETMANIMA LICAZdrav izgled kože lica preduvjet je ljepote.Mnogi vanjski i unutarni čimbenici negativno utječu na izgled kože.Lice je najizloženije i najosjetljivije područje,stoga pristup klijentu treba biti strogo induvidualan poštujući dobne razlike,postojanje određenih bolesti, stanje kože i životni stil.
Pomno analizirajući lice klijenta, razumijevajući uzroke i čimbenike možemo ukloniti ili spriječiti neželjene manifestacije i poboljšati izgled kože.
Ponekad koža šalje „zdravstvenu poruku“ da nešto nije u redu s našim organizmom.
Samo multidisciplinarnim pristupom možemo rješavati problematiku lica. U našem centru djelujemo holistički-kozmetičkim,medicinskim i nutricionističkim pristupom.
Koža na raspolaganju ima mnoštvo sustava koji brinu za njezino zdravlje ,ali razni utjecaji remete te sustave i narušavaju izgled.
Iako genetika sa starenjem ima mnogo dodirnih točaka, važno je naglasiti da se starenje može usporiti pravilnim životnim stilom, njegom izvana i iznutra i pravilnim odabirom tretmana.
Dobar odabir tretmana osnova je uspjeha stoga dobra procjena stanja kože je preduvjet izbora tretmana i kozmetičkog preparata.
Nakon razgovora s klijentom potrebno je temeljito analizirati kožu lica vrata i dekoltea.Na osnovu dijagnoze izabrati ćemo tretman koji će biti najučinkovitiji za klijenta kao i adekvatnu kućnu njegu.
U našem tijelu ništa ne miruje i ništa nije konstantno pa tako i koža ima svoja raspoloženja.
Ne postoji jedan najbolji tretman koji rješava sve probleme, već kombinacija raznih tretmana dovodi do željenog učinka.
Svjesni prirodnih zakonitosti kože i specifičnih potreba svakog klijenta, izabrati ćemo najadekvatni tretman.

U NAŠEM RADU KORISTIMO:
designklementgrgić

poweredbytobiesoft