O TRETMANIMA TIJELALijepo oblikovano tijelo,bez celulita i masnih naslaga imperativ je izgleda svake žene i muškarca.
Ne postoji jedna čarobna smjernica kako to postići.Induvidualan pristup i stručnost terapeuta ključni su u planiranju i programiranju tretmana.
Znamo da genetika igra važnu ulogu u građi tijela, predisponiranosti za masno tkivo i celulit te u biološkom starenju.
Međutim,ukupno zdravstveno stanje organizma,životni stil koji podrazumijeva način na koji se hranimo, ponašamo,koliko smo tjelesno aktivni te naša emotivna stanja čine skup faktora na koje možemo itekako utjecati.
Ukoliko se rješava problem pretilosti i celulita potreban je holistički pristup koji uključuje kozmetičko-medicinski i nutricionistički pristup rješavanju problema.
Kombinacijom naprednih tehnologija,kozmetičkih preparata , nutricionističkim savjetovanjem te edukacijom i motivacijom klijenta postižu se izvanredni rezultati.
Ukoliko se radi o problemu viška kože trebamo odrediti granicu mogućnosti neinvazivnog aparativnog pristupa u odnosu na estetku kirurgiju.Često,usred velikog naglog gubitka kilograma zaostaje obilan višak kože pa je jedina opcija kirurško odstranjivanje viška kože.U slučajevima umjerene opuštenosti koristimo najmodernije tehnologije te sigurno i bezbolno rješavamo problem.
Kako tehnologija napreduje tako se polako dostigao i problem rješavanja strija što je do sada uvijek predstavljalo izazov. Moramo napomenuti da je potrebno dobro procijeniti problem pošto su strije oštećenja vezivnog tkiva sa gubitkom pigmentacije nastalog usljed prebrzog rastezanja kože.

Ako imate estetski problem kapilara na nogama, neželjenih dlačica,kožnih benignih promjena, a želite ih se trajno riješiti ,najnovijim laserima i tretmanima u našem centru ćemo uspješno ukloniti neželjene promjene. Ukoliko imate dilema,obratite nam se s povjerenjem kako bi Vam dali najbolje preporuke!

U NAŠEM RADU KORISTIMO:
designklementgrgić

poweredbytobiesoft